Welkom bij Hotel Brasserie Smits!

Samen ondernemen is voor ons een droom die uitkomt. Zoals zo vaak klopt de rekensom: 1+1 = 3, we versterken elkaar. Wat zijn we blij met Hotel Brasserie Smits. Deze plek is uniek. De geschiedenis gaat terug naar 1901, dus met uniek zeggen we echt niets teveel. Stelt u zich eens voor, al meer dan 120 jaar schijnt de zon zo overvloedig op ons terras. Hoeveel mensen hebben daarvan al genoten? Het is bijzonder om in die traditie te mogen werken.

Direct bij onze start hebben we het interieur en de buitenkant van ons pand een vrien- delijke en uitnodigende uitstraling gegeven. De hotelkamers zijn volledig vernieuwd. Het bruincafé heeft als het ware plaatsgemaakt voor een brasserie waar iedereen zich thuis voelt. Sommige oude elementen koesteren we, zoals de authentieke toog en de fraaie kroonluchters. We combineren dit met eigentijdse kleuren en materialen, met een subtiele knipoog naar de jachthaven van Wemeldinge. Het nieuwe logo past daar helemaal bij. Het stuurwiel met het bestek is hét vertrouwde kenmerk van Hotel Brasserie Smits.

Persoonlijke gastvrijheid en kwaliteit

Bij Hotel Brasserie Smits sturen we aan op twee belangrijke aandachtspunten: persoonlijke gastvrijheid en kwaliteit. U wordt gezien. Of u nu ’s ochtends komt voor een kop koffie met appeltaart of cheesecake, afspreekt voor een lunch, de dag afsluit met een borrel of ’s avonds met uw gezin van een smaakvol diner komt genieten. We hebben de menukaart met zorg voor u samengesteld en streven naar prijzen waar- voor u graag nog eens terugkomt. Lokaal samenwerken doen we graag! Zo werken we samen met een Zeeuws mosselbedrijf en komen onze aardappelen van het land hier verderop. Naast de kwaliteit van de producten hechten we veel waarde aan de presentatie. We weten dat het oog ook wat wilt. Wilt u blijven overnachten? Dat treft! Wemeldinge is de perfecte uitvalsbasis voor een paar dagen Zeeland en onze hotelkamers zijn spic en span.

Een zee van tijd

Op ieder moment van de dag staan we met een lach voor u klaar. We zijn blij dat u er bent! U krijgt de tijd om te genieten, wie u ook bent of wat u ook doet. Dat maakt Hotel Brasserie Smits zo uniek. Toeristen zitten gemoedelijk naast onze zakelijke gasten en bekenden van het dorp. Niemand voelt zich meer of minder en gelukkig maar. Het is die ontspannen en ongedwongen sfeer die we ook zelf zo waarderen. Een familiediner, vriendenuitje of zakelijke bijeenkomst, we ontvangen u graag.

Teamwork

We bruisen van energie om er tegenaan te gaan! Daarbij prijzen we ons gelukkig met onze medewerkers. Echte toppers, die min- stens net zo vaak een compliment krijgen als onze gerechten. En ja, daar zijn we onwijs trots op. Hotel Brasserie Smits staat voor ons voor: prettig gezelschap, een mooi zonnetje, een lekker hapje en drankje. We zeiden het al: ondernemen is voor ons een droom die uitkomt!

Renovatie Hotel Smits Wemeldinge detail - over ons
Renovatie Hotel Smits Wemeldinge

Onze gasten aan het woord:

×