Slapen in Wemeldinge

Nadat het hotel in april 2020 is overgenomen hebben de nieuwe eigenaren het volledige hotel gerenoveerd. Ons hotel heeft 15 prachtige hotelkamers van verschillende soorten en met verschillende liggingen. Zo hebben (we) luxe en standaard kamers of kamers met 1 of 2 aparte bedden. Een aantal van onze hotelkamers heeft prachtig uitzicht op de Zeeuwse Oosterschelde.

Er is standaard op iedere hotelkamer een Nespresso automaat, een tv en een airco aanwezig.

Veelvoorkomende

Vragen en antwoorden

Mag ik mijn huisdier meenemen op de kamer?

Huisdieren zijn niet toegestaan in het hotel gedeelte. Dit is terug te lezen in onze algemene voorwaarden onder artikel 4 & 5.

Waar kan ik parkeren?

Rondom ons hotel is het gratis parkeren.

Kan ik alvast mijn koffer ergens achterlaten totdat de kamer klaar is?

Wij zijn een klein hotel en hebben geen extra ruimte waar koffers of tassen geplaatst kunnen worden. Wij adviseren dan ook wanneer u vroeg bij ons bent uw koffers nog even in de auto te laten staan.

Kunnen wij de fietsen stallen?

Wij hebben een grote achter plaats waar fietsen kunnen staan. Ze staan hier niet overdekt maar wel onder cameratoezicht en binnen de poort van het hotel.

Kan ik mijn boeking op rekening zetten voor mijn bedrijf?

Dat is mogelijk. Wij ontvangen dan graag de factuur gegevens van uw bedrijf op administratie@hotelsmits.com en verwijzen wij u graag naar de algemene voorwaarden die hiervoor gesteld zijn.

Heb je een vraag?

Contactformulier