schitter op het podium met jouw talent!

Ben jij klaar om je talent te laten zien aan de wereld? Wemeldinge Got Talent biedt jou de kans om te schitteren op het podium tijdens het jaarlijkse Zomerfeest in Wemeldinge. Of je nu een doorgewinterde artiest bent of gewoon je verborgen talenten wilt ontdekken, bij ons is iedereen welkom!

Wat is wemeldinge got talent?

Wemeldinge Got Talent is een jaarlijkse talentenjacht die plaatsvindt tijdens het Zomerfeest in Wemeldinge. Het is een gelegenheid voor mensen van alle leeftijden en achtergronden om hun talenten te tonen aan een enthousiast publiek. Van zang en dans tot acrobatiek en goochelen, alles is mogelijk op ons podium!

Wat kan ik verwachten?

Tijdens Wemeldinge Got Talent krijg je de kans om jouw act op te voeren voor een live publiek en een deskundige jury. Of je nu meedoet om te winnen of gewoon om plezier te hebben, het belooft een middag vol entertainment te worden. En wie weet, misschien ga jij wel naar huis met de titel van Wemeldinge’s grootste talent!

hoe kan ik meedoen?

Meld je voor 27 juni 2024 aan via t.brehm@smitswemeldinge.nl of klik op onderstaande button. Vermeld hierbij je gegevens en je talent. Wemeldinge Got Talent vindt plaats voor Hotel Brasserie Smits in Wemeldinge.

 

Deelname is gratis. 

×