Ontdek de Culinaire Revolutie

Culinaire avonturen komen tot leven! We zijn verheugd om een nieuwe reeks Kitchen Take Overs aan te kondigen. Een exclusieve gelegenheid waarbij gerenommeerde chef-koks onze keuken overnemen en hun meesterwerken rechtstreeks op jouw bord presenteren.

Kitchen Take Over bij Hotel Brasserie Smits

Vier keer per jaar transformeert onze keuken in een podium voor bekende chefs, die hun unieke stijl en creativiteit in elk gerecht laten zien. Het is een kans voor jou om te genieten van een unieke culinaire ervaring die je nergens anders vindt.

Take over op 16 maart 2024 met Job Pattinasarany

Onze inaugurele Kitchen Take Over wordt geleid door niemand minder dan Chef Job Pattinasarany. Bekend van 24Kitchen en geprezen om zijn meesterlijke beheersing van smaken en texturen, zal Chef Job de leiding nemen in maart (16 maart 2024). Bereid je voor op een reis door zijn culinaire verbeelding terwijl hij een menu samenstelt dat je zintuigen zal prikkelen en je smaakpapillen zal verrukken.

Mis het niet!

Grijp deze kans om de magie van Chef Job Pattinasarany in actie te zien. Boek nu je tickets voor onze Kitchen Take Over op zaterdag 16 maart 2024 en dompel jezelf onder in een wereld van smaak en verfijning. Wees er snel bij, want plaatsen zijn beperkt en dit is een ervaring die je niet wilt missen!

Nog meer take overs

Dit jaar zullen we naast de Kitchen Take over van maart nog 3 take overs organiseren. De tweede zal omstreeks juni/juli plaatsvinden en voor de andere twee volgen op korte termijn de data.

Reserveer nu je plek!

Mis de kans niet om deel uit te maken van deze culinaire revolutie. Reserveer vandaag nog je plek voor onze Kitchen Take Over met Chef Job Pattinasarany en maak je klaar voor een avond vol verrukking en verrassing!

 

 

 

×